Chat with us, powered by LiveChat

🚛  Hitra dostava 1-2 dni

🔒 100 % Varen nakup

🔝 Garancija na zadovoljstvo

✔ Vračilo v 15ih dneh

Popolnoma Brezplačna dostava (Tudi Plačilo po povzetju!) že 24.7.2024

EMS stimulator za stopala

⭐⭐⭐⭐⭐
5/5 Mnenje Kupcev

19.90

– Zdravilo za boleče, utrujene in težke noge

– Sproščanje v le nekaj sekundah

– HIT Naprava 2023

Pohiti! Ponudba traja samo še kratek čas!

Minut
Sekund

Edinstvena naprava, ki celostno skrbi za vaše dobro počutje

- Prekrvavitev celega telesa

- Učinek refleksne masaže

- Proti oteklinam in nabiranju vode v nogah

Starost in sedeč življenjski slog lahko povzroči slabo prekrvavitev nog. Posledično se lahko pojavijo bolečine in otečena stopala. V kolikor želimo ohraniti aktiven življenjski slog je pomembno, da negujemo naša stopala in noge in jim namenimo masažo, ki bo sprostila mišice in jih pripravila na nove aktivnosti.

Ujemite zadnje kose!

Pomaga odpraviti bolečine v nogah

EMS stimulator je revolucionarna naprava, ki pospešuje prekrvavitev nog, s tem pa zmanjšuje nabiranje vode, otekanje ter bolečine v nogah.

Pohiti preden zmanjka zaloge!

Aktivacija akupunkturnih točk

Na stopalih se nahaja ogromno akupunkturnih točk, ki so povezane s celim telesom. Vsaka točka prestavlja svoj organ in s stimulacijo omenjenih točk na podplatih pomagamo posamičnim organom, da so dobro prekrvavljeni in da delujejo v ravnovesju.

Elektro-stimulacija mišic (EMS) je preizkušena metoda na športnem in medicinskem področju, ki deluje na podlagi krčenja in sproščanja mišic z nebolečimi električnimi stimulacijami. Krepitev mišic nog nam pomaga obvladati utrujene, otekle in boleče noge. Pri tem nam pomaga mišična črpalka.

Ko se mišice krčijo, te pritiskajo na stene ven in pomagajo potiskati venozno kri proti srcu. Bolj ko skrbimo, da so mišice nog aktivne, čvrste, več ko se gibljemo, delamo vaje za krepitev mišic nog, boljši bo lahko tudi venski pretok krvi. Posledično pa je lahko manj težav tudi z oteklinami, bolečinami in utrujenostjo nog.

Zagotavljanje masaže nog nikoli ni bilo lažje

Ljudem, ki imajo težave z venami se priporoča vsaj enourna aktivnost na dan. V kolikor zaradi časovne stiske nimate časa za ustrezno telesno aktivnost ali imate določene gibalne omejitve, zaradi poškodb, debelosti, starosti ali bolezni, je elektro-stimulator zelo priročen in enostaven pripomoček. Uporabite ga lahko v domačem naslonjaču ali na delovnem mestu v pisarni. Učinke je mogoče občutiti že od prve uporabe.

Ujemite zadnje kose!

🚛  Hitra dostava 1-2 dni

🔒 100 % Varen nakup

🔝 Garancija na zadovoljstvo

✔ Vračilo v 15ih dneh